Onze Helden

Luuk de Weerd

Crew Captain van de Helden. Sfeermaker en heel veel liefde voor koken, grillen en smoken. Hoe heter de kolen, hoe beter! Zijn hoofd blijft er gelukkig wel cool bij. Je vindt hem grillend en bradend op trouwfeesten, bedrijfsfeesten zowel bij de mensen thuis of op de zaak of bij ons op een van onze terrassen van Gasterij De SchildHoeve. Hij weet wat hij wil en gets it all done! 

Luuk’s favoriete gerecht van de grill is Porchetta, zachtgegaard buikspek. Het vlees wordt in 4 a 5 uur gegaard op heerlijk geurend hout van fruitbomen. Lekker mals met een knapperige touch van de grill.

De specialiteit van Luuk (tevens "bestseller") Grilled Salmon. 
Moten zalm gerookt op planken van cederhout. De zalm wordt gelakt met een marinade van mosterd en suiker. Het pittig/zure van de mosterd en het zoete van de suiker zorgt voor een feestje in combinatie met het vette van de zalm. Om je vingers bij af te likken!

Ramon Pothof

Wilko Blokzijl

De jongste in ons team, maar al net zo fanatiek en enthousiast! Wilko is een kei in het opstoken van het vuur en het beheersen van de grill en smoker. Komt regelmatig zwart van het roet thuis omdat hij graag met de kolen aan de slag gaat. Hij zorgt ervoor dat Karbecue op de juiste warmtegraden komt en assisteert Luuk waar nodig. 

Wilko's "Most Favourite" van de Karbecue zijn onze inmiddels beroemde spareribs. Heerlijk in combinatie met Luuk's Barbecuesaus en Jack Patatoes, een salade van aardappel, bieslook uit eigen tuin, mosterd en mayo.

Tijdens grote evenementen en cateringopdrachten worden Luuk en Wilko bijgestaan door een vast team van enthousiaste medewerkers. Gastvrij & blij ingesteld, bezeten van het bieden van een hoge kwaliteit en het ontzorgen van onze gasten. Of het nu om 50 of 1000 bezoekers gaat, zij houden het hoofd koel en hun mouwen opgestroopt. 

Neem direct contact met ons op

Lees meer over onze karbecue