Karbecue op locatie

Wanneer u onze Karbecue wilt huren kunt uit verschillende mogelijkheden kiezen. U kunt de Karbecue boeken op onze prachtige locatie in de provincie Drenthe. Gasterij & Catering de SchildHoeve, gelegen in de bosachtige omgeving van Fluitenberg nabij Hoogeveen biedt een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. U kunt de Karbecue boeken op één van onze terassen of in onze tuin.

Ook kunt u de Karbecue boeken op uw eigen locatie. Onze grillmeesters komen bij u langs met hun stoere Karbecue, vleesgerechten, visgerechten en/of eventueel diverse vegatarische gerechten en gaan direct voor u aan de slag. En omdat u de Karbecue ook kunt reserveren in de winter (met een winterarrangement), is het zelfs mogelijk om lekker te barbecueën tijdens de wintermaanden. Wij garanderen u een belevenis waarbij de smaakpapillen optimaal verwend gaan worden!

Karbecue huren in de winter?

Wilt u voor uw gasten een ware beleving neerzetten op uw feest of bijeenkomst? Laat uw gasten genieten van winterse stamppotten en geurig gegrild en gerookt vlees dat wordt bereid op onze eyecatcher “De Karbecue”! Wij zorgen voor een ultieme beleving van proeven, ruiken, zien en voelen! Laat u betoveren door al het heerlijks dat met zorg door onze grillmeesters wordt bereid op onze Karbecue en de prettige ambiance.

Afhankelijk van het aantal gasten zijn wij op tijd aanwezig om ons voor te bereiden op de locatie zelf; opstoken van de kolen voor de grill en smoker. Dit in zicht van de gasten zodat de nieuwsgierigheid gewekt wordt… Wanneer de KBQ op temperatuur is gaan onze grillmeesters met het vlees en de stamppotten aan het werk. Zij laten zich graag door de gasten op de vingers kijken, gaan gezellig het gesprek aan met de gasten en maken hen wellicht net zo enthousiast!

Afhankelijk van het evenement werken wij met porseleinen borden of luxe en duurzame disposables.

Bijpassend drankarrangement

Naast onze smakelijke en Winterse gerechten bereidt op de Karbecue kunnen wij u een bijpassend drankarrangement aanbieden. Heerlijke warme chocolademelk en glühwein én een divers aanbod van andere bijpassende dranken (frisdranken, bier en wijn) maken het winterse Karbecue feest compleet.

Ook kunnen wij voor een winterse aankleding zorgen, denkt u hierbij aan vuurkorven, hooipakjes, hout, kaarsen, fleechedekens en nog veel meer!

Wilt u een KBQ Feastmenu op maat? Onze grillmeesters gaan graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken!

Neem direct contact met ons op

Lees meer over onze karbecue