Over de Karbecue

Bent u een grote fan van barbecueën en u wilt iets spectaculairs meemaken op barbecue-gebied? Maak dan nu kennis met onze stoere Karbecue (KBQ)! Dit is een nieuw barbecueconcept waarmee u met de hulp van onze grillmeesters uw gasten culinair zal doen verrassen.

De Karbecue is een concept van Gasterij & Catering De SchildHoeve, waarbij u de mogelijkheid heeft om zonder enige moeite een complete barbecue te organiseren voor een groot gezelschap. Organiseert u een personeelsfeest, een familiefeest of uw bruiloft? Boek dan nu onze Karbecue en wij komen graag bij u op uw eigen locatie. Wij garanderen u een belevenis waarbij de smaakpapillen optimaal verwend gaan worden! Zo kunt u vooraf bepalen welke gerechten u voorbij wilt zien komen op uw feest!

De Karbecue bestaat uit twee smokers en twee die allen los van elkaar op te stoken zijn. Zo kunnen er op het zelfde moment dus verschillende gerechten bereid worden op diverse temperaturen. De Smokers worden opgestookt met hout en rookmot tot de juiste temperatuur voor het gerecht en, alles voor het perfecte stuk vlees of vis.

De huisgemaakte gerechten die onze grillmeesters serveren, variëren van low-and-slow gerookt buikspek (lang gegaard via de smoker), malse ribeye, sappige spareribs om uw vingers bij af te likken, met honing geglazuurde kip, gerookte zalm die smelt op je tong... Kortom: één grote “wauw”-sensatie! De gerechten worden geserveerd met een grote portie passie, smaak en enthousiasme!

Arrangement naar uw wens

Wilt u een KBQ Feastmenu op maat? Onze grillmeesters gaan graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken. De Karbecue is te huur vanaf 30 personen tot wel 500 personen en rijdt door heel het land. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op want de mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem direct contact met ons op

Lees meer over onze karbecue